• Prenájom
  • 29.04.2024

rkDOM | Prenájom mezonetu na Bytčickej ulici

Bytčica Žilina

483€/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Tento štýlový mezonet o výmere 49,25 m2 vám ponúka nielen príjemné bývanie, ale aj výhodu skvelej lokality. Nachádza sa na 2. poschodí útulného obytného domu bez výťahu na Bytčickej ulici.

Pri vstupe vás privíta vstupná chodba, ktorá sa elegantne otvára do obývacej miestnosti spojenej s menšou kuchyňou. Praktický odkladací priestor pod dreveným schodiskom prinesie poriadok a efektívne využije každý meter priestoru. Samostatné WC je ďalším príjemným bonusom, čo zabezpečí komfort a pohodlie pre nájomcu.

Drevené schodisko vás pozýva na ďalšie poschodie, kde sa nachádza druhá obytná miestnosť so zabudovanou skriňou a samostatnou kúpeľňou so sprchovým kútom.

Tento priestor sa prenajíma bez zariadenia a spotrebičov, takže máte možnosť ho úplne prispôsobiť podľa vašich predstáv a štýlu.

Nájomca má k dispozícii v cene aj kobku na uskladnenie vecí a parkovacie miesto, čo je v dnešnej dobe veľkou výhodou.

Cena prenájmu tejto útulnej oázy je len 483 EUR vrátane energií. Podmienky nájmu sú priaznivé - min. doba 12 mesiacov a depozit vo výške 2 mesačných nájmov.

Pre bližšie informácie a záujem o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Som váš osobný realitný maklér Karol Klacko a som tu pre vás na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo cez e-mail na karol.klacko@rkdom.sk.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Mezonet

Výmera

49 m2

Počet izieb

2